Prodajni alati: CRM

Uvjeti rada nisu nam idealni, ali za opstanak poslovanja nužna je prodaja. Certifikate smo spomenuli ranije, sad moramo CRM.

Bez aplikacija rad je nezamisliv. CRM (Customer relation management) aplikacije su na vrhu.

CRM pomaže pojednostaviti taj proces u uredu, ali postaje kritičan u radnom okruženju home-office-a. Kako spojiti prodavače koji rade od kuće i klijente do kojih ne možemo fizički doći s vlasnicima, direktorima u realnom vremenu?

CRM-ovi omogućuju digitalno praćenje „zdravlja“ vaše tvrtke i poboljšavanje poslovnih odnosa od kuće.

Najvažnije je što CRM pruža transparentnost omogućavajući svakom članu tima pristup drugim klijentima i njihovim projektima.

Na primjer, možda imate kolegu koji se razboli ili je teško povećati produktivnost od kuće tijekom ove krize. Ako je to slučaj, možda će se morati pridružiti drugi prodavač i preuzeti njihovu komunikaciju.


CRM omogućuje bešavnu tranziciju, jer su svi potencijalni kupci, prilike, ponude i komunikacije odsutnih zastupnika pohranjeni u centraliziranom sustavu.

CRM aplikacija je nužna tijekom ove krize i temelj za budućnost. Možete pratiti statistike za timove, tijekove posla, trenutne rezultate, prognoze i još mnogo toga. Sada više nego ikad prije, trebate usmjeriti svoje napore na neposredne potrebe, a CRM rješenje pojednostavljuje taj posao.
Infomodul CRM http://www.infomodul.hr/

Marinorm d.o.o.
Juraja Križanića 106
HR-42000 Varaždin

Telefon: +385 91 688 4893

Internet: www.marinorm.hr


Neprekidno podižite kvalitetu i budite po tome cijenjeni.

Predložite termin sastanka očekujemo vas.

KONTAKTIRAJTE ODMAH I ZATRAŽITE PONUDU.

ZATRAŽITE PONUDU ZA CERTIFIKACIJU NA info@marinorm.hr.