Sigurnost hrane
HACCP - osnove sigurnosti hrane i zakonska obveza za sve subjekte u poslovanju s hranom. Preporuka je za sve uslužne subjekte za pripremu i posluživanje hrane. Glavna korist je vrhunsko zadovoljstvo korisnika koji usmenom preporukom postaju besplatna reklama i osiguravaju rast poslovanja.
IFS, BRC, FSSC 22000 - međunarodno priznate GFSI sheme koje su namijenjene za proizvodne subjekte u poslovanju s hranom i ambalažom za hranu. Glavna korist je lakše pozicioniranje u velikim trgovačkim lancima i veliki potencijal izvoza. Međunarodno tržište poslovanje uvjetuje ovim standardima.
Izvodimo redovne edukacije i treninge za osoblje koje radi sa hranom, sudjelujemo u pripremi dokumentacije za željene standarde, organizaciji rada i nadzoru rada u poslovnim subjektima u poslovanju s hranom.
Uz pravi savjet na pravom mjestu, do poslovnog uspjeha.
Za sva pitanja stojimo na raspolaganju. Molimo pošaljite upit na e-mail ili nazovite.