E-learning: Repetitorij minimalnog znanja o higijeni

E-LEARNING APLIKACIJA: REPETITORIJ MINIMALNOG ZNANJA O HIGIJENIZakonska obveza godišnjih ponavljajućih edukacija o higijeni zaposlenika za sve subjekte pod sanitarnim nadzorom je obveza. Upravo to svima njima u ovom trenutku predstavlja prednost jer već postoje jasno utvrđeni higijensko sanitarni protokoli.

Za sve ostale još uvijek nema jasno utvrđenih pravila i sad je vrijeme da se higijensko sanitarni protokoli uspostave.
Najjednostavniji i najpovoljniji način je korištenje on-line aplikacije E-LEARNING radi minimalnih troškova i visoke učinkovitosti i jednostavne organizacije edukacije. Sve što je potrebno je računalo jer je sav sadržaj dostupan unutar aplikacije.

Iako je sadržaj usmjeren na postupanje s hranom, upravo nam je to osnovni preduvjet osiguravanja zdravlja, zaštititi sebe i naše najdraže kroz osobnu higijenu i higijenski odnos prema hrani.


E-learning je virtualna točka koja spaja formalno znanje za koje dobijemo certifikat i slobodni trenutak u kojem poslodavac može organizirati trening. Kroz E-learning dobivamo znanje pod nadzorom stručnog tima koji je osmislio modul na hrvatskom jeziku Repetitorij minimalnog znanja o higijeni uz odgovarajuću literaturu, audio sadržaj i test. Literatura, audio sadržaj i test su dostupni unutar aplikacije, a praktična provjera znanja je verificirana u istom trenutku kad smo potvrdili završetak provjere i izdavanjem certifikata za svakog pristupnika sadržaju na ime i prezime/ šifru.

Kroz aplikaciju E-learning kreiran je jednostavni stručni seminar Repetitorij minimalnog znanja o higijeni. Jedna godišnja licenca za poslovni subjekt uz naknadu po prijavljenom broju korisnika olakšava redoviti nadzor educiranosti i usklađenosti sa zakonskom obvezom. Jednostavna organizacija materijala, aktivnosti koje se zahtijevaju od korisnika kako bi usvojio to znanje, te naknadna provjera znanja, zatvaraju jednostavni krug korištenja aplikacije E-learning.

Uvjeti korištenja su godišnji najam za korištenje po korisniku po jednom edukacijskom modulu, ovisno o interesu za modul ili broj modula.
Uvijek je moguća nadogradnja novim sadržajem prema zahtjevu korisnika.

Glavna prednost edukacije kroz našu E-learning aplikaciju:
• Dostupnost resursa 24 sata dnevno
• Zakonska usklađenost
• On-line testiranje
• Bez troškova predavača
• Izvještavanje i analitika o polaznicima
• Mogućnost dodavanja novih funkcionalnosti
• Mogućnost korištenja iste aplikacije za sve vaše interne edukacije sa vlastitim sadržajem
• Nije potrebna nikakva instalacija, samo Internet veza i podaci za prijavu

Zatražite dodatne informacije i ponudu.
info@marinorm.hr

Marinorm d.o.o.
Juraja Križanića 106
HR-42000 Varaždin

Telefon: +385 91 688 4893

Internet: www.marinorm.hr


Neprekidno podižite kvalitetu i budite po tome cijenjeni.

Predložite termin sastanka očekujemo vas.

KONTAKTIRAJTE ODMAH I ZATRAŽITE PONUDU.

ZATRAŽITE PONUDU ZA CERTIFIKACIJU NA info@marinorm.hr.