Infomodul e-learning: Znanje dostupno na najsigurniji i najbrži način

Pristup znanju nikad nije bio lakši nego u današnje vrijeme koristeći modernu tehnologiju. Opće i stručno znanje dostupno je preko raznih portala, foruma, časopisa, knjiga, video medija o svakoj temi o kojoj možemo samo zamisliti.
Upravo takav olakšani pristup informacijama nam omogućuje da o svemu što nas zanima steknemo barem minimalno znanje. Formalni pristup znanju je nešto što ukazuje na obrazovne ili edukacijske ustanove. Svako obrazovanje ili edukacija kojoj pristupamo je odraz naše potrebe da formaliziramo svoje znanje u vidu potvrde ili certifikata.

Na taj način možemo dokazati vlastitu novostečenu kvalifikaciju ili kompetenciju.
Upravo je u svakodnevnom poslovanju sve više izražena potreba neprekidnog stjecanja novih kompetencija kako bismo se bili kadri nositi sa sve većim zahtjevima poslovanja, zahtjevima kupaca, novih tehnologija u našim procesima, novim načinima upravljanja ili samo novim načinom promišljanja o sredini u kojoj radimo kako bi zadržali konkurentnost i ostvarili napredak.


Upravo u toj trci za novim znanjima i vještinama glavni faktor ograničenja je naše vrijeme. Naših radnih i privatnih obveza je sve više, a preostalog vremena kojeg možemo posvetiti učenju, sve manje.

E-learning je virtualna točka koja spaja formalno znanje za koje dobijemo svjedodžbu, certifikat ili potvrdu i naš slobodni trenutak kad nas nitko i ništa ne ometa. Kroz e-learning dobivamo znanje pod nadzorom stručne osobe koja je osmislila određeni modul uz odgovarajuću literaturu i praktične vježbe. Literatura može biti dostupna u svim medijima na internetu, a praktična provjera znanja ili testiranje može biti verificirano u istom trenutku kad smo potvrdili završetak provjere.

Poduzetnicima znanja nikad ne nedostaje i upravo mogućnost da uštedimo vrijeme koje je potrebno za odlazak i dolazak na lokaciju učenja i još dodatna čekanja na nastavi, čine e-learning najboljom prilikom za učenje.

Kroz računalni program Infomodul e-learning moguće je kreirati jednostavni kratki stručni seminar ili organizirati cijeli akademski semestar. Kroz takav pristup upravljanju znanjem, obrazovne ili edukacijske ustanove ili tvrtke ili profesionalni treneri mogu svoje znanje staviti na raspolaganje najširoj zainteresiranoj javnosti kako bi se maksimalno iskoristile mogućnosti za prijenos znanja bez obzira na geografsku lokaciju ili na vrijeme koje je na raspolaganju korisnicima znanja. Jednostavna organizacija materijala, aktivnosti koje se zahtijevaju od korisnika kako bi usvojio to znanje, te naknadna provjera znanja, zatvaraju jednostavni krug korištenja računalnog programa Infomodul e-learning.

S druge strane također je bitna prednost računalnog programa Infomodul e-learning sigurnost informacija povezanih kroz program i zaštita od neovlaštenog korištenja.
Struktura računalnog programa je on-line baza podataka na kojem se nalaze svi podaci i resursi u procesu učenja (predavači, polaznici, skripte, multimedijalni materijali, testovi, videolinkovi):
• Dostupnost resursa 24 sata dnevno
• Nadoknada gradiva
• Komunikacija slanjem poruka i dokumenata
• On-line testiranje
• Predavanja putem videolinka
• Izvještavanje i analitika
• Neograničen unos svih podataka
• Mogućnost dodavanja novih funkcionalnosti

Infomodul kao tvrtka sa velikim iskustvom u realizaciji specifičnih računalnih projekata i ovaj put je dokazala da posjeduje znanje i resurse u prepoznavanju potreba tržišta kako bi se zadovoljili suvremeni trendovi i korisnicima ponudila moderna rješenja te se time omogućio lakši pristup znanju.


Marinorm d.o.o.
Juraja Križanića 106
HR-42000 Varaždin

Telefon: +385 91 688 4893

Internet: www.marinorm.hr


Neprekidno podižite kvalitetu i budite po tome cijenjeni.

Predložite termin sastanka očekujemo vas.

KONTAKTIRAJTE ODMAH I ZATRAŽITE PONUDU.

ZATRAŽITE PONUDU ZA CERTIFIKACIJU NA info@marinorm.hr.