SEMINAR - ISF on-on(line)-one edukacija Prodajna prilagodba

Prodajna prilagodba - ISF one-on(line)-one© edukacija

Kako danas pristupiti ljudima i od njih stvoriti klijente?

Danas prodavati znači ostvariti interakciju s konkretnim ljudima na osobnoj razini. To znači razvoj odnosa na osobnoj razini, stvaranje povjerenja. Izazov je ostvariti kontakt i interakciju na osobnoj razini u uvjetima izolacije, distance, zapravo nikad manje prilika za interakciju i razgovor u četiri oka. Povjerenje proizlazi iz osjećaja, pristupa, zapravo iz pružanja osobi kojoj se obraćamo, bilo elektronskim putem, telefonom, putem objava na medijima, kroz članke, dobre ideje koja joj može pomoći u rješavanju problema. Danas svi imamo problema i to najviše onih poslovno-egzistencijalne prirode.

Kako opstati? Na to pitanje svi žele odgovor. Interakcija je rješenje, jer svakome odgovara drugi način. Nema univerzalnog rješenja za sve.
Upravo ideja može dovesti do personaliziranog rješenja.

Tako je lakše i brže doprijeti do osobe i pružiti podršku, personalizirano kroz pružanje informacija edukativnog sadržaja. Na isti način pokušajte i vi naći rješenje. Kako? Želimo vas u tom procesu podržati. Rado ćemo pomoći i nastaviti tamo gdje ste prije ove krize stali kroz rješenja i kroz kanale koje ste do sada koristili i predložiti nove prodajne prilagodbe. Danas je prilagodba potrebna svakome.

Požurite! Sad je vrijeme za vašu prodajnu prilagodbu vašim postojećim i novim kupcima.

Kako ćemo postići?
1. Prilagođavajući sve aktivnosti na jedinstveni način samo vašem brendu i samo vašim potrebama, jer ne postoji špranca o tome što vole vaši kupci. To znate samo vi.
2. Hitno pružanje vrijednosti. Ubrzati cijeli postupak od prvog kontakta do razumijevanja potreba vaših kupaca.
3. Povećanje interakcije s vašim potencijalnim klijentima. Angažiranje svih odgovarajućih društvenih mreža za približavanje vrijednosti vašem kupcu.
4. Osobna interakcija s ljudima i oni će postati vaši kupci.


Mi nudimo individualne edukacijske i certifikacijske usluge, prilagođavamo se svakoj organizaciji posebno i personaliziramo uslugu. Zbog uvjeta izolacije, poslovanje i prodaju smo prilagodili on-line.

Iskoristite ekskluzivnu priliku za ISF one-on(line)-one© edukaciju i pridružite nam se još danas. Trajanje jedan sat dnevno kroz 5 dana s detaljima uz pomoć kojih možete pokrenuti novu prodajnu strategiju gdje ćete pružati vrijednost, a ne prodavati, ali će vaši kupci htjeti kupovati.

Vrijednost koju dobivate je u okviru cjelodnevne radionice i odmah možete primijeniti na vašu prodajnu strategiju isti dan. Idući dan radimo prodajnu prilagodbu za svakog novog potencijalnog kupca.

Jedan sat dnevno kroz tjedan dana je dovoljno za formiranje potpuno nove prodajne strategije koju zajednički uz našu podršku možemo pružiti vaših 5 novih ili postojećih kupaca ili maloprodaju kroz stvarnu vrijednost.

Kako ćemo to postići:
1. Odredimo vaš cilj i strateškog klijenta
2. Razmotrimo vaš odnos s tim klijentom
3. Odredimo vrijednost koju možete pružiti klijentu
4. Odredimo način pružanja vrijednosti
5. Odredimo plan djelovanja.
6. Pratimo rezultat i prema potrebi radimo prilagodbu.

Kotizacija za edukaciju: 2.000 kuna, PDV nije uključen. Dnevno jedan sat rada kroz 5 radnih dana.
Rezervirajte svoj individualni termin.

Lokacija: Zoom.
Prijave na e-mail: info@marinorm.hr
Prijavite se.

Marinorm d.o.o.
Juraja Križanića 106
HR-42000 Varaždin

Telefon: +385 91 688 4893

Internet: www.marinorm.hr


Neprekidno podižite kvalitetu i budite po tome cijenjeni.

Predložite termin sastanka očekujemo vas.

KONTAKTIRAJTE ODMAH I ZATRAŽITE PONUDU.

ZATRAŽITE PONUDU ZA CERTIFIKACIJU NA info@marinorm.hr.