Marketing: Kvaliteta i okoliš

Zašto je ova radionica važna?
Primjećujete li u medijima koliko je marketing proizvoda i usluga prisutan? Kako se vaše organizacije marketinški promoviraju? Imate li plan? Prati li vaš marketinški plan porast prodaje? Jeste li pri tome okolišno usklađeni?

Na našoj najposjećenijoj dvodnevnoj radionici na temu Marketing: kvaliteta i okoliš uspjet ćete izraditi novi marketing plan i iskoristiti sve što su vam ISO sustavi kvalitete i okoliša poboljšali. Dodatno, uz modul pojašnjenja okolišne zakonske regulative osigurati ćete se u postizanju zakonske usklađenosti i umanjiti rizik kazni. U dva intenzivna radna dana naučit ćete kako na primjer Politiku kvalitete i okoliša pretvoriti u prodajni alat ili kako interne audite i rezultate auditiranja pretvoriti u konkurentsku prednost i dodanu vrijednost za klijenta. Zbrinjavate li adekvatno otpadne maske? Postupate li s dezinficijensima propisno? Što znači povećano čišćenje u smislu uporabe sredstava za čišćenje i ostalih kemikalija i zaštite na radu? Na ova i slična pitanja dajemo odgovor u okviru dodatnog modula za okoliš.

Kome je radionica namijenjena?
Radionica je namijenjena prodajnim i marketinškim profesionalcima, menadžerima ISO sustava te direktorima i vlasnicima, zato jer svi oni utječu na funkcioniranje sustava i razvoj odnosa s kupcima, odnosno prodaju te zakonsku odgovornost prema okolišu. Jeste li znali da samo 30 % organizacija aktivno koristi ISO norme i dokumenata i novostvorene vrijednosti korištenjem normi, u svrhu prodajnih aktivnosti zato jer ne znaju što nakon certifikacije kvalitete i okoliša.

Što se dobiva ovom radionicom?
Po završetku edukacije imat ćete gotov marketing plan sa svim elementima ISO sustava kvalitete i okoliša, usmjerenim na ciljane kupce i zainteresirane strane te ciljano početi raditi prodajne aktivnosti.
Kupci danas traže veću vrijednost, a kroz vaš novi marketing plan brendiranja vaših certifikata znati ćete im ponuditi upravo to, uz sve one savršene karakteristike koje već vaši kvalitetni i okolišno održivi proizvodi i usluge posjeduju.
Također ukoliko želite još dodatno poslušati modul okolišne zakonske regulative, dobit ćete dokumentaciju za procjenu zakonske usklađenosti vaše organizacije prema dva ključna zakona Zakon o zaštiti okoliša i Zakon o održivom gospodarenju otpadom s fokusom na ključne elemente koje najčešće obvezuju tvrtke i potencijalne rizike i visine kazne.

Sve naše edukacije su u skladu sa svim epidemiološkim mjerama, uz osigurani razmak između sudionika i predavača i tijekom nastave i tijekom odmora i zajedničkog ručka. Prostori održavanja radionice se redovito čiste, dezinficiraju i prozračuju.

Kroz naše 20-godišnje iskustvo na temu ISO normi i suradnjom s brojnim organizacijama, malim i velikim tvrtkama, dokazali smo stručnost i znanje. Naše edukacije i naši certifikacijski projekti puni su konkretnih primjera iz prakse, savjeta i konstruktivnih diskusija o smjernicama koje su najbolje za svaki pojedini primjer. Vrijednost i zadovoljstvo našim edukacijama su zagarantirani.


Termin:

Lokacija: Varaždin

Cijena: 4.500 kuna, PDV nije uključen. Dodatno modul za pojašnjenje okolišne zakonske regulative 750 kuna, PDV nije uključen. Cijena uključuje sudjelovanje, materijale za rad, ručak i osvježenja u pauzama, te popust od 10 % na naše ostale usluge. Za dva ili više sudionika iz iste organizacije 5 %

Prijave na info@marinorm.hr

Marinorm d.o.o.
Juraja Križanića 106
HR-42000 Varaždin

Telefon: +385 91 688 4893

Internet: www.marinorm.hr


Neprekidno podižite kvalitetu i budite po tome cijenjeni.

Predložite termin sastanka očekujemo vas.

KONTAKTIRAJTE ODMAH I ZATRAŽITE PONUDU.

ZATRAŽITE PONUDU ZA CERTIFIKACIJU NA info@marinorm.hr.