PRIVREDNA BANKA ZAGREB ISF white Employee respect - NAJBOLJI POSLODAVAC!

Izuzetna nam je čast objaviti da je Privredna banka Zagreb dobitnica je certifikata za Najboljeg poslodavca 2020. godine prema kriterijima standarda ISF white© Employee respect kojim je potvrđeno konstantno ulaganje u organizacijske procese kao i procese upravljanja ljudskim resursima.
Temelj uspješnoga poslovanja su zaposlenici, koji aktivno sudjeluju u modernom razvoju Banke i kreiranju stalnih promjena. Usmjereni su na vlastiti interni razvoj budućih vrhunskih specijalista i rukovoditelja Banke. Kroz razne edukacijske programe zaposlenicima se pruža prilika za usvajanjem novih znanja, a kroz suradnju s Intesa Sanpaolo Grupom zaposlenicima je omogućeno stjecanje međunarodnoga bankarskog iskustva.
U PBZu su svjesni kako je u današnje vrijeme izazov uskladiti obiteljske obveze s onim poslovnima pa svojim zaposlenicima omogućuju fleksibilan dolazak na radno mjesto te rad izvan poslovnog prostora (tzv. smart working), a roditeljima je na raspolaganju vrtić koji se dijelom subvencionira. Uz kontinuiranbo poticanje zaposlenika na društveno odgovorno ponašanje, ponosno ističu projekt EduVolonteri s kojima su proveli više od 200 radionica u školama podučavajući djecu osnovnim financijskim pojmovima i štednji.
"Ovo priznanje dodatna je potvrda našem dosadašnjem radu te ćemo u skladu s time nastaviti s dobrom praksom ulaganja u svoje zaposlenike prilagođavajući se njihovim potrebama te ih poticati da ostvare svoj puni potencijal" – istaknuo je Miroslav Halužan, viši izvršni direktor u Ljudskim resursima.

Marinorm d.o.o.
Juraja Križanića 106
HR-42000 Varaždin

Telefon: +385 91 688 4893

Internet: www.marinorm.hr


Neprekidno podižite kvalitetu i budite po tome cijenjeni.

Predložite termin sastanka očekujemo vas.

KONTAKTIRAJTE ODMAH I ZATRAŽITE PONUDU.

ZATRAŽITE PONUDU ZA CERTIFIKACIJU NA info@marinorm.hr.