Obrt Strojarstvo Horvat production: Najbolji poslodavac u kategoriji obrta za 2020!

Obrt „Strojarstvo Horvat Production“ je iz malog obiteljskog posla prerastao u ozbiljnog globalnog konkurenta, koji svoje proizvode na području reklamnih stalaka i ostalih metalnih kučišta, plasira na svjetskom tržištu.

Jednostavnost pristupa poslu i fokus na razvoj i širenje, rezultirala je održivim rastom. Fleksibilnost i uslužnost prema kupcima glavni je ključ uspjeha. Obrt Strojarstvo Horvat Production pristupa razvoju poslovanja mnogo ozbiljnije nego mnoge druge tvrtke, gdje sa preko 60 zaposlenih u trenutno osjetljivoj metalskoj djelatnosti, pruža dodanu vrijednost za tržište i dodanu vrijednost za zaposlene.
Svaka proizvodnja, pa tako i ova, nosi svakodnevne poslovne izazove u obliku dovoljnog broja kompetentnih zaposlenika, potrebnih roba i usluga te intelektualnog i financijskog kapitala.
Upravo je vizija vlasnika i sposobnost rješavanja spomenutih izazova, dovela do poslovnog uspjeha.

Sve vrijednost ovog obrta se brižljivo njeguju kroz sustave upravljanja kvalitetom i okolišem i kontinuirano doprinose daljnjem ostvarenju poslovnih ciljeva. Bilo da se radi o boljoj proizvodnoj učinkovitosti I uštedama, poboljšanju informatizacije procesa, boljoj interakciji s kupcima, smanjenim otiskom u okolišu ili boljem zadovoljstvu zaposlenika, sve to čini Obrt Strojarstvo Horvat Production uspješnim poslovnim subjektom i poželjnim poslodavcem.

Organiziranost, motivacija i marljivost zaposlenika koji predano, točno prema zahtjevu kupaca, stvaraju iznimnu kvalitetu vrhunski dizajniranih i opremljenih metalnih stalaka, u skladu sa marketinškim trendovima, čine naše iskustvo kupovanja u trgovinama doživljajem.
Zasluge za poslovni uspjeh uz vlasnika gospodina Ervina Horvata, dijeli predani tim zaposlenika koji sve ideje I zahtjeve kupaca prevode u djelo.

Certifikat Najbolji poslodavac!
Najbolji poslodavac u kategoriji obrta, certifikacijom ISF white© Employee respect, odabran je Obrt Strojarstvo Horvat Production!

Osim spomenute poslovne izvrsnosti, Obrt Strojarstvo Horvat Production, vlasnika Ervina Horvata, krasi i izvrsnost poslodavca.
Iako Obrt ne posjeduje formalno ustrojeni odjel za upravljanje ljudskim resursima, vlasnik i najuži krug voditelja poslovnih procesa kvalitetno upravljaju organizacijom od preko 60 zaposlenika.
Rad na najnovijim strojevima uz kontinuirano ulaganje u opremu i infrastrukturu i modernu i uređenu radnu okolinu, je izvrsna motivacija za svakog zaposlenika ove metalske struke. Pristup radu je projektno orijentiran gdje se od zaposlenika očekuje samostalnost u obavljanju radnih zadataka koji su jasno utvrđeni i jasno se nadziru.

Vođenje tima zaposlenika u proizvodnji i fokus na dosljednu i svakodnevnu komunikaciju svih razina zaposlenika i dodatno uključivanje vlasnika u tu komunikaciju, definitivno su najbolja praksa svih do sada auditiranih subjekata.

Uključivanjem u certifikacijski postupak procjene prema ISF white© Employee respect kriterijima, utvrđeno je da Obrt Strojarstvo Horvat Production posjeduje izvrsne radne uvjete u metalskoj grani industrije u obradi i finalizaciji metalnih stalaka.
“Izvrsni radni uvjeti – najbolji u metalskoj branši”

Optimalno organizirano radno vrijeme, visoko stimulativna primanja odlični međuljudski odnosi i kreativni poslovi uzrok su visokog zadovoljstva zaposlenika čime je Obrt Strojarstvo Horvat Production idealan poslodavac za sve kvalificirane specijaliste metalske struke svih obrazovnih razina. Zaposleni u proizvodnji imaju na raspolaganju svu vrhunsku i najmoderniju tehnološko-tehničku opremu za rad te čime su posebno ponosni u Obrtu, svi zaposleni imaju i najkvalitetniju radno zaštitnu opremu. Briga o zdravlju i zaštiti na radu svih zaposlenika je jedan od najvažnijih prioriteta vlasnika.

Također vlasnik obrta iskazuje prema zaposlenima koji se nađu u težim životnim situacijama visoku razinu empatije te pomaže nesebično na adekvatan način. Upravo iz tog razloga je razina zajedništva i kvalitetnog timskog duha jedna od najboljih od svih certificiranih organizacija, što samo dokazuje da za upravljanje ljudskim resursima treba najviše uložiti osobnu komunikaciju i pružiti zaposlenima poštovanje na što svaki zaposlenik uzvraća vjernošću i odanošću te marljivim zalaganjem u ostvarenju poslovnih ciljeva.

Primjenom ISF white© Employee respect kriterija Obrt Strojarstvo Horvat Production će u narednom periodu i dalje razvijati benefite i raditi na povećanju zadovoljstva zaposlenika, kako bi neprekidno podizali kvalitetu odnosa poslodavac – zaposlenik.
Upravo iz tih razloga Najbolji poslodavac u kategoriji obrta, certifikacijom ISF white© Employee respect odabran je Obrt Strojarstvo Horvat Production, vlasnika Ervina Horvata.


Marinorm d.o.o.
Juraja Križanića 106
HR-42000 Varaždin

Telefon: +385 91 688 4893

Internet: www.marinorm.hr


Neprekidno podižite kvalitetu i budite po tome cijenjeni.

Predložite termin sastanka očekujemo vas.

KONTAKTIRAJTE ODMAH I ZATRAŽITE PONUDU.

ZATRAŽITE PONUDU ZA CERTIFIKACIJU NA info@marinorm.hr.